Over KLJ Kersbeek

 

Wie is KLJ Kersbeek?

KLJ Kersbeek maakt deel uit van de Katholieke Landelijke Jeugdbeweging. Als jeugd- en jongerenbeweging streeft KLJ naar een leuke, kwaliteitsvolle werking voor iedereen van 6 tot 35 jaar. We doen dit in een landelijke omgeving, vanuit een dorpsgevoel en een eigentijdse christelijke inspiratie. Samenkomen en samen spelen in groep zorgt ervoor dat KLJ’ers sterker worden als persoon en als groep. Door onze werking willen we ook een meerwaarde betekenen voor de hele maatschappij.

 

Voor wie is KLJ Kersbeek?

Onze jeugdbeweging is voor iedereen van 5 tot en met 16 jaar.

Vanaf september 2022 werken we met twee groepen: -9 en +9. 

Vanaf 16 jaar kan je leiding worden.

Waar en wanneer?

Activiteiten vinden om de twee weken op zondagnamiddag van 14u tot 17u plaats in Zaal Servaas. 

Je kan een zakje chips en een drankje kopen tijdens de pauze. 

Prijzen:

  • Drankje: 1 EUR

  • Chips: 0,50 EUR

 

Hoe word je lid van KLJ Kersbeek?

Inschrijven

Inschrijven gebeurt via het inschrijvingsformulier. Stuur ons een mailtje naar kljkersbeek001@gmail.com en we sturen dit met plezier op. 

Lidgeld is 25 EUR voor het eerste kind en 15 EUR voor het tweede kind, derde kind enzovoort.  Dit kunt u overschrijven op ons rekeningsnummer: BE60 7343 4311 4570 met vermelding van de naam van de KLJ'er(s). 

Tegemoetkomingen

Er zijn enkele tegemoetkomingen aanwezig voor kamp- en lidgeld. OCMW Kortenaken kan helpen met het lidgeld, maar ook je ziekenfonds kan helpen met kamp- en/of lidgeld. Vraag zeker is aan je ziekenfonds welke voordelen ze hebben voor het deelnemen aan een jeugdbeweging! 

Hier al enkele links die je verder kunnen helpen: 

Lidgeld:​

Kampgeld:


Als jouw ziekenfonds hier niet tussen staat, vraag het hen zelf zeker ook eens. Op het internet is het niet altijd gemakkelijk terug te vinden. 

 

Uniform

Bij ons kan u een T-shirt, pull en sjaaltje aankopen. De T-shirt en het sjaaltje zijn verplicht mee te nemen op kamp. Passen van de kleren is altijd mogelijk.

Prijzen

  • Sjaaltje: 5 EUR/stuk

  • T-shirt: 10 EUR/stuk

  • Pull: 30 EUR/stuk

 
107892457_3663189957030517_9022190757221