Speciale dagen en evenementen

Data voor deze evenementen kan u terugvinden op onze Facebookpagina of in het Gazetteke.

 

Startdag

In september starten we de activiteiten terug op met een startdag. Hier zijn alle oude leden maar ook nieuwe leden welkom. We leren elkaars namen kennen en spelen enkele activiteiten.

 

Dag van de Jeugdbeweging

Op deze dag staat de jeugdbeweging in de schijnwerpers! Om dit te vieren willen we jullie vragen om allemaal in jullie uniform (trui, t-shirt en/of sjaaltje) naar school te gaan. Zo kan iedereen zien dat jij een trotse KLJ’er bent!

 

Sinterklaasfeest

Elk jaar rond 6 december komen Sinterklaas en de pieten op bezoek bij KLJ Kersbeek. Een inschrijving is vereist om aan deze activiteit te kunnen deelnemen!

 

Voorverkoop pannenkoekendag

In december trekken we twee dagen op pad om kaartjes te verkopen voor onze Pannenkoekendag ten voordele van het zomerkamp. Alle beetjes helpen, dus slechts een tijdje komen meehelpen is ook mogelijk!

 

Nieuwjaarszingen

Pannenkoeken, pannenkoeken, hoi hoi hoi!
Het is weer de mooiste tijd van het jaar. Kinderen gaan al zingend van huis naar huis en zingen ‘hoog huis, laag huis, er zit een gierige pin in huis’. Of zou het eerder ‘Nieuwejaarke zoete. Een varken heeft 4 voeten 4 voeten en ne staart dat is wel een centje waard’. De jeugdraad nodigt alle kids uit voor een gratis pannenkoek en chocomelk (en voor de ouders iets anders...). 

 

Pannenkoekendag

In februari nodigen we al onze KLJ’ers en hun familie (ouders, nonkels, tantes, meters, peters, broers, zussen...) van harte uit om te komen smullen van een lekkere pannenkoek ten voordele van het zomerkamp. 

 

Paaseierenraap

Joepie, in april komen de paashaas en de paasklokken! Breng zeker een mandje of een zakje mee zodat je makkelijk alles kan dragen!

 

Kamp

Elke jaar gaan we op kamp in juli. 
Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 EUR per dag. Het tweede, derde, ... kind krijgt een korting van 10 EUR op de totaalprijs. Vriendjes en vriendinnetjes die nog geen lid zijn, kunnen ook mee. Zij betalen een extra verzekeringsbijdrage van 20 EUR.

 

KLJ Café

Schol op het nieuwe werkjaar! Rond augustus/september vieren we het nieuwe werkjaar en nodigen we iedereen uit voor iets te komen drinken. Iedereen is welkom, van jong tot oud!