top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKLJ Kersbeek

Halloweentocht Kersbeek 30/10/2021

Op zaterdag 30 oktober zal er door Kersbeek een Halloweentocht georganiseerd worden. De leiding heeft zich geëngageerd om dit evenement mee op poten te zetten en wij maken dan ook graag wat reclame hiervoor.


(-9 en) +9

Tussen 18u en 23u30 kan je deelnemen aan een griezelige wandeling door Kersbeek. De route start op het voormalige voetbalveld te Kersbeek (Doddelbergstraat) en is ongeveer 5 à 6 km lang. Halverwege de wandeling zal de mogelijkheid zijn om iets te drinken en een kort toiletbezoek te maken voordat je de wandeling verderzet. De wandeling is afgelopen zodra je opnieuw aankomt op de Doddelbergstraat. De leiding zal de KLJ’ers niet begeleiden op deze wandeling aangezien we deel uitmaken van het organiserend team. Mama en/of papa moet(en) dus zeker meekomen! Je kan je plaatsje reserveren op voorhand (7 euro) of ter plaatse (8 euro). De telefoonnummers om je tickets te reserveren kan je terugvinden op de flyer in bijlage.

+14

De leiding gaat samen met de leden van de +14 een plaatsje op de route bemannen om de deelnemers te entertainen (lees: bang te maken). De leden die hieraan meedoen verwachten we rond 16u in het KLJ-lokaal. De leiding voorziet het eten.


Groetjes,

De leiding




181 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page